Ads Top

Plafonnieres leveren tot 60 procent besparing op (i.m.)

Plafonnieres zijn bij uitstek geschikt om een flinke energiebesparing te realiseren. Vaak hangen ze in ruimtes waar je korte tijd verblijft, zoals gangen, garages, halletjes, toiletten of kelders. In al deze ruimtes wil je graag goed licht wanneer je aanwezig bent maar wil je geen onnodig energieverbruik wanneer je niet aanwezig bent.

Het beperken van je energieverbruik met plafonnieres in huis realiseer je door twee factoren goed in de gaten te houden. Ten eerste moet je zorgen dat je gebruik maakt van een led plafonniere. Deze verbruikt standaard al veel minder energie dan een traditionele plafondlamp. Met de huidige techniek zijn er ook geen nadelen meer aan het gebruik van ledlampen. Voorheen was het nog zo dat ledverlichting een opstartcurve had en dat de lichtkleur niet mooi was. Tegenwoordig doet de ledverlichting niet meer onder voor de traditionele verlichting en zijn opstartcurves en kille lichtkleuren verleden tijd.

Het tweede belangrijke onderdeel om een energiebesparing te realiseren is de bewegingssensor. Deze zorgt ervoor dat de lamp alleen aangaat wanneer je daadwerkelijk in de ruimte aanwezig bent. In veel huidige plafonnieres kan de bewegingssensor ook weggewerkt worden achter de kap. Hierdoor is deze onzichtbaar en doet de sensor niets af aan het strakke design van je plafondlamp.

Kortom, met de huidige technische led ontwikkelingen is er geen reden om niet over te stappen naar een energiebesparende plafonniere. Strak in design, goedkoop in aanschaf en goed voor een flinke besparing op uw energiekosten. Inspiratie opdoen voor de aanschaf van een nieuwe plafonniere? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een plafonniere van Lichtpartner.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.